Grup Tec
Solucions tecnològiques de seguretat avançades

Vídeovigilància

Tenim una solució per tu

VÍDEOVIGILÀNCIA

Captem, gravem i enviem les imatges des d’un lloc a un altre amb l’objectiu de vigilar i controlar un recinte o instal·lació:
Grup Tec proporciona un ampli ventall d'equips de videovigilància, tots ells amb un gran rendiment i una alta qualitat d'enregistrament.

Equips capaços de processar imatges fins i tot en ressolució 4K en llocs on els detalls són molt importants i que proporcionen als administradors d'equips un sofware d'operacions molt intuïtiu per a la gestió remonta i control que fa que la vigilància sigui fàcil, permetent-vos accedir de manera remota als dispositius, visualitzar vídeos en directe, rebre notificacions push d'esdeveniments i cercar vídeos gravats des d'un Iphone, iPad o telèfon Android en qualsevol moment desde pràcticament qualsevol lloc.

Equipats amb una I.A (Intel·ligència Artificial), els nostres equips són capaços de detectar, amb una gran precissió i efectivitat, intrusions, intents de robatori, llegir matrícules de cotxes a velocitats superiora a 250 km/h, comptar persones, identificar cares, etc.

ANALÍTICA DE VIDEO A TRAVÉS DE I.A
l'Analítica de vídeo permet la detecció d'intrusos en temps real, reduïnt els costosos recursos de personal de vigilància. Està demostrat que els sistemes d'analítica de vídeo són més eficients que d'altres solucions de seguretat passiva.
Aquest sistema genera el mínim de falses alarmes, i això es tradueix en una notable reducció de costos i temps d'instal·lació. Una vegada verificada la intrusió, el sistema permet activar remotament elements dissuasius.

Avantatges destacades:

  • Podràs controlar més instal·lacions amb menys recursos
  • Compatibilitat: Màxima integració amb CRA, VMS i PSIM
  • Redueix a més del 90% les falses alarmes
LECTORS DE MATRÍCULES I SEGURETAT CIUTADANA
Disposem d'una tecnologia d'última generació al servei de la seguretat ciutadana: es tracta del sistema de reconeixement automàtic de matrícules.
Una solució de seguretat i control del trànsit que ofereix una cobertura completa i efectiva a qualsevol municipi que l'estigui fent servir. Permet enregistrar una completa informació (matrícula, marca, model, color i tipus) de tots els vehicles que circulen pel municipi en aquell moment, per a una posterior anàlisi, i d'aquesta manera, avisar en temps real a la policia en el cas de detectar un vehicle sospitós.

El mateix sistema, permet la configuració de llistes de vehicles d’interès policial, enviant avisos quan es detecta un vehicle implicat en algun fet delictiu, i dotant amb intel·ligència i coneixement als cossos de seguretat per millorar la seva reactivitat i pro activitat davant amenaces i protegir el municipi.

Vols saber com et podem ajudar?