Grup Tec
Solucions tecnològiques de seguretat avançades

Integració de sistemes de seguretat

GRUP TEC - CLOUD (gtcloud)

Què és la solució GRUP TEC - CLOUD?

La solució GRUP TEC - CLOUD et permet fàcilment connectar, protegir i gestionar els punts d'accés compatibles amb la nostra plataforma unificada, oferint un control centralitzat basat en el núvol.:
A casa, a l'oficina, tot està Connectat.

Et podràs connectar a totes les ubicacions i/o sistemes de manera segura. Les connexions VPN de punt a punt es poden configurar fàcilment amb uns quants clics, sense necessitat de realitzar complexos passos.

INTEGRACIÓ QUE FUNCIONA

Col·laboració complerta amb tots el que necessites en una plataforma simplificada i unificada com gtcloud.

CONNECTAT IMMEDIATAMENT!

Amb uns simples clics. Pots entrar molt ràpid, inclús podràs configurar i desplegar un dispositiu a nivell usuari sense haver d’instal·lar software a l’ordinador.

CONNECTIVITAT ESTABLE I FIABLE

Gestió centralizada de tots els sistemes de seguretat amb un número il·limitat de seus, configuració simplificada y actualitzacions en tots els dispositius. Connectivitat ràpida i fiable.

SEGURETAT EN CONSTANT EVOLUCIÓ

La nostra solució utilitza alguns dels principals proveïdors de seguretat al nùvol del món que protegeixen sistemàticament contral les darreres amenaces en qüestió de minuts des de que es manifesta un inconvenient.

GRUP TEC - CLOUD
CONNECTA EL TEU NEGOCI
Control centralitzat

La solució gtcloud ofereix un control centralitzat basat en el núvol i visibilitat sobre tots els dispositius (alarmes de robatori, alarmes contra incendis, cttv, control d’accessos, documentació…)

Una àmplia gamma de productes

Una potent però simple plataforma de gestió centralitzada per donar suport a més de 100 dispositius de xarxa, incloent-hi alarmes de robatori, alarmes de foc, sistemes de Cttv i control d’accessos tallafocs de seguretat, switches i encaminadors 5G/LTE.

Uns pocs clics, i ja està

gtcloud permet configurar els dispositius de xarxa a través del núvol. En instal·lar, el dispositiu es converteix en "plug and play", eliminant la necessitat d'un llarg temps d'instal·lació i programació.

Accés des de qualsevol lloc i moment

El suport al client és la nostra prioritat. Podràs accedir al gtcloud des de qualsevol lloc amb una connexióa Internet per configurar, supervisar i identificar problemes sense la complexitat de l'accés remot al lloc.

Sense maquinària ni programari addicional

Configuració i monitorització amb pocs clics des del navegador o a través de l'app gtcloud. Qualsevol que sigui la teva necessitat, per a organitzacions petites o grans, la plataforma gtcloud està dissenyada per suportar multiespais (organitzacions) i llocs individuals, tot en un sol panell transparent.

Gestió d'Usuaris Integrada

La plataforma gtcloud inclou una gestió d'usuaris integrada per a aquells que no tenen els coneixements o requisits de plataformes externes. La gestió d'usuaris (autenticació al núvol) es pot utilitzar en combinació amb diferents tipus d'accés.

Parla amb un dels nostres experts avui!

Coneixes els productes gtcloud adequats per al teu negoci? Contacta amb el nostre equip per trobar la solució perfecta per al teu negoci.

Contacta ara!