Català | Castellano

Serveis

ELS NOSTRES SERVEIS

La millor Solució
per la seva empresa

GRUP TEC: Solucions tecnològiques avançades.

COMUNICACIONS IP

El nostre servei de telefonia i dades li permet la gestió òptima de totes les seves comunicacions TDM i IP (centraletes telefòniques).

+ informació >>

CARTELLERIA DIGITAL

Solució per a la producció i distribució de contingut digital, orientat a la gestió i manteniment de les teves campanyes d'informació i màrqueting: Monitors professionals, pantalles LED, etc.

+ informació >>

CTTV IP

Tecnologia de vídeovigilancia (CCTV) dissenyada per supervisar qualsevol tipus de local o comerç. Especialment indicada per a bancs, hospitals, escoles, centres comercials, etc.

+ informació >>

XARXES

Proporcionem el millor suport per a les xarxes de dades d'alta velocitat, la gamma de fibra LAN complementa les nostres ofertes Copper LAN i LexCom. Cables òptics, cables de connexió, connectors, eines i accessoris són part de l'oferta de fibra LAN.

+ informació >>

MÀRQUETING DIGITAL

Desenvolupem una gran varietat de projectes en l'àmbit de la creació gràfica, les noves tecnologies i tot allò que pugui necessitar la teva empresa per posicionar-se amb força en un món altament competitiu.

+ informació >>

SOLUCIONS EN VEU

la més completa gamma de solucions telefòniques per a la seva empresa: línies RTB/RDSI, centraletes virtuals, trunksip, i en general, solucions de veu sobre IP.

+ informació >>

SOLUCIONS EN CONNECTIVITAT

Solucions en connectivitat, et connectem al món mitjançant ADSL, SHDSL, fibra, radioenlace i Wimax.

+ informació >>

SISTEMES DE SEGURETAT

Sistemes d'alarma, intrusió, control d'accessos i sistemes de seguretat contraincendis.

+ informació >>

MARCATGE FORENSE

Disposem del sistema de marcatge de béns (per ADN sintètic) més avançat del món.

+ informació >>

SEGURETAT CRÍTICA

Sistemes específics per a la protecció i control de grans infraestructures: sistema DAS, càmeres de llarg recorregut, video anàlisis i seguretat vial.

+ informació >>

DRONS/UAV

Vehicles aeris no tripulats per a aplicacions molt diverses: Cartografia aèrea, mineria, incendis i salvament, agricultura i conservació, audiovisuals, construcció, etc.

+ informació >>

I+D+I - INNOVACIÓ

Estudi i aplicació de les últimes tecnologies aplicades a la Seguretat.

+ informació >>

Necessites més informació?