Català | Castellano

El grup

GRUP TEC

Solucions tecnològiques avançades.

Posem a la seva disposició solucions tecnològiques avançades, ajustades a les seves necessitats actuals i respon a la nostra passió per l'excel·lència, així com el nostre ferm compromís amb desenvolupar els millors productes i serveis del mercat. El nostre és un servei proper i de qualitat, l'objectiu del qual és oferir als nostres clients les eines i els productes necessaris que els permeti convertir el futur de la seva empresa o marca en present.

  • "Els anys d'història de GRUP TEC, a més de fer-nos créixer com a empresa, ens han servit per atresorar experiència i transformar-la en un valuós coneixement per compartir amb tots els nostres clients."

Les nostres fortaleses

  1. Qualitat.
  2. Innovació.
  1. Experiència - Know how.
  2. Servei.
  1. Transparencia.
  2. Treball en equip.

Els nostres serveis

L'ampli ventall de serveis que oferim ens converteix en un potent grup d'empreses capaç d'abarcar àmbits molt diversos dins del sector tecnològic.

NORDDADES

Amb la nostra nova tecnologia de centraleta virtual, t’estalvies la inversió inicial en una centraleta pagant en còmodes mensualitats (consum inclós).

A la vegada, la nostra tecnologia de videovigilància (CCTV) està dissenyada per a supervisar qualsevol tipus de local o comerç i és especialment indicada per a bancs, hospitals, escoles, centres comercials, edificis corporatius, edificis residencials, plantes industrials, mineria, zones urbanes (carrers i rutes), control de trànsit, logística, processos productius, estadis esportius o ports i aeroports.

Visita la nostra web >>

ACOM

Analitzem de forma global les necessitats comunicatives de la teva empresa per a dotar-la d'un sistema de telefonia més innovador i de més qualitat, amb el que estalviaràs gràcies a la tecnologia de Veu IP:

SOLUCIONS EN VEU: Comptem amb una àmplia gamma de solucions telefòniques per a la teva empresa (línies RTB/RDSI, centraletes virtuals, TrunkSip, etc.).
SOLUCIONS EN CONNECTIVITAT: Et connectem al món mitjançant ADSL, SHDSL, fibra, radioenllaç i Wimax. Totes les nostres solucions són de qualitat i amb un servei eficient i proper.

Visita la nostra web >>

MAXPROTECH

T'oferim les millors solucions tecnològiques en la utilització de UAVs (Unmanned Aerial Vehicles), els nomenats Drons, controlats i operats per Pilots Professionals i amb tots els requisits legals i de Responsabilitat Civil. D'aquesta manera podem cobrir tot un seguit de necessitats que serien impossibles o excessivament cares de realitzar amb altres mitjans.

Així mateix, oferim les tecnologies més avançades per a la protecció i control d'infraestructures crítiques de tot tipus, des de línies de ferrocarril i altres actius lineals a centrals elèctriques o ports marítims.

També disposem d'un dels sistemes de seguretat més avançat del mercat: El marcatge forense. Consisteix en un nombre de solucions que contenen un codi únic d'ADN que pot ser utilitzat per marcar i localitzar de forma única tant béns com a delinqüents.

Visita la nostra web >>

SCREENVALLEY

A Screenvalley aconseguim a través de les nostres tecnologies de Digital Signage que els nostres clients puguin VENDRE, PROMOCIONAR, INFORMAR i ENTRETENIR mitjançant els avantatges de les pantalles col·locades estratègicament per influenciar en el comportament del consumidor.

A més a més t'oferim serveis de publicitat, marketing i comunicació digital centrats en aconseguir potenciar i posisiconar la teva imatge de marca.

Visita la nostra web >>

COMUNICACIONS IP
100%
CARTELLERIA DIGITAL
100%
CTTV IP
100%
XARXES
100%
MÀRQUETING DIGITAL
100%
SOLUCIONS EN VEU
100%
SOLUCIONS EN CONNECTIVITAT
100%
SISTEMES DE SEGURETAT
100%
MARCATGE FORENSE
100%
SEGURETAT CRÍTICA
100%
DRONS/UAV
100%
I+D+I - INNOVACIÓ
100%

Necessites més informació?